Весняна печеня з курки і молодої картоплі - Image

Весняна печеня з курки і молодої картоплі

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00 - 549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Картопля очищена молода дрібна 1кг

300 г.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

425 мл.

Броколі

300 г.

Горошок зелений Верес 210г

140 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 пучок

Соус песто Reggia Genovese 190г

2 ст. л.

Петрушка 70г

100 г.

Кріп 70г

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.

02

Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.

03

Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Млинці на воді без яєць

Млинці на воді без яєць

4

25 хв