Олів'є із креветками - Image

Олів'є із креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат "Олів'є" став легендою в радянський час. Без нього на обходився жоден бенкет. А що вже говорити про свято Новий Рік в радянський час. Готувати салат "Олів'є" тридцять першого грудня стало вже доброю старою радянською традицією. А між іншим, назву свою салат отримав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є. Він створив у Москві на початку 60 -х років XIX століття ресторан паризької кухні «Ермітаж». І свій шедевр, салат "Олів'є", він створював саме в Москві, підлаштовуючись під кулінарні смаки москвичів того часу. Ось така от історія у цього салату. Рецептів салату "Олів'є" з тих пір розвелося чимало. Сьогодні ми вам пропонуємо поекспериментувати і приготувати салат "Олів'є" з креветками.

Інгредієнти

Креветки варені

150 г.

Картопля

2 шт.

Морква

1 шт.

Яйця

2 шт.

Огірки мариновані

8 шт.

Горошок консервований

100 г.

Яблука

1 кг.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки варити до готовності, почистити. Картоплю і моркву варити, не очищаючи. Яйця зварити вкруту.

02

Картоплю, огірки, яйця і моркву почистити і порізати невеликими кубиками. Яблука натерти на крупній терці. Все змішати і додати горошок.

03

Посолити, поперчити, заправити майонезом за смаком. Добре перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Олів'є із креветками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua