
Риба по-корейськи з овочами
Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.
Інгредієнти
Філе будь-якої морської риби
1, 2 кг.
Оцет
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста
3 шт.
Морква
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Перець духмяний мелений
1 щіпка
Перець чорний мелений
1/3 ч. л.
Перець червоний мелений
1/2 ч. л.
Сіль
1/3 ч. л.
Соус соєвий
50 г.
Олія соняшникова
70 мл.
Коріандр мелений
1 щіпка
Етапи приготування
01
Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.
02
Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.
03
Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів