Молочний суп чупе по-аргентинськи - Image

Молочний суп чупе по-аргентинськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Аргентинська кухня відрізняється значним впливом європейської кухні. Вона поєднує риси італійської та іспанської кухні і індіанських страв. Хоча вона має свої значні особливості. В аргентинській кухні немало екзотичних страв. Адже, це й не дивно. Аргентина країна далека і там є свої місцеві екзотичні продукти. Але є в Аргентині чимало страв із значним впливом європейської кухні, як ми вже й говорили вище. Сьогодні ми вам представляємо одну з них. Молочний суп чупе по-аргентинськи не має чіткої історії та дати виникнення. Ясно лише одне, такий заморський аргентинський суп готується зі звичних усіма нами інгредієнтів. Спробуйте приготувати його - вийде цікаво, смачно і поживно.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 44.50

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Картопля фасована

6 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

1 л.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

200 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

200 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.

02

Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.

03

По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв