Курячі стегенця в молоці - Image

Курячі стегенця в молоці

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страва на кожен день - ось як ще хочеться назвати цю апетитну страву. По-перше, вона дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, а по-друге, не вимагає великих грошових витрат. Одним словом - швидко, смачно і економно! Усім нам знайомий смак ніжного, соковитого м'яса курки набуде інших відтінків, якщо потушкувати його в молоці. Для тих, хто не любить молоко, можна замінити його вершками - ефект вийде той самий. Думаєте, якщо ця страва так просто готується, значить вона не дуже смачна? Все зовсім не так, як ви подумали. Навпаки, м'ясо виходить ситним, соковитим, і, без зайвої скромності, - незрівнянним! Їжте з задоволенням!

Продукти для рецепту

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
25.70 - 30.50

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 г

Інгредієнти

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 мл.

Цибуля

1 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

250 мл.

Гвоздика Auchan 10г

5 гілочок

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Кориця Kotanyi мелена 25г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Охолоджені стегенця промити під проточною водою. Обсушити і розділити на дві частини (гомілку і стегна). Потім натерти сіллю і перцем. Дати настоятися (приблизно 30 хв.).

02

Добре нагріти сковороду з оливковою олією. Коли вона достатньо розігріється викласти м'ясо. Смажити приблизно по 3 хв. з кожного боку. Коли утвориться золотиста скоринка, викласти на тарілку і на деякий час відставити убік.

03

У сотейник влити молоко, вершки, покласти половинку цибулі, гілочку гвоздики. Помістити на плиту і довести до кипіння. Кип'ятити молоко слід для того, щоб воно не згорнулося, коли треба буде варити в ньому стегенця.

04

Коли молоко закипить можна додати ще спецій таких, як бад'ян, кориця, і не забудьте про сіль і перець.

05

Помістити курячі стегенця в сотейник з молоком (м'ясо має бути повністю покрите) поставити на плиту і тушкувати на слабкому вогні 30-35 хв. Як тільки м'ясо стане м'яким, можна відставляти - воно готове.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв