Козацькі "січеники" - Image

Козацькі "січеники"

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вже з назви можна судити, що це наша національна і досить древня страва. Готувати її можна з будь-якого м'яса, яке у вас є або яке любите. Головне ж не в цьому. А в тому, що січеники трохи схожі на котлети, але у перших фарш перемішують з омлетом. Це робить страву ще більш ситною. Ну а панірувальні сухарі надають приємну хрустку скоринку, від якої течуть слинки вже під час приготування страви. Якщо ви хочете зарядитися справжньою козацькою силою, тоді швидше приступайте до приготування цієї страви. Перед подачею січеники можна полити якимось соусом або сметаною.

Продукти для рецепту

Телятина для стейків
444.90 - 456.90

Телятина для стейків

за 1 кг

Інгредієнти

Телятина для стейків

500-600 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Сухарі панірувальні

1 пачка

Сало

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

100-200 мл.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо дрібно посікти, посолити і поперчити.

02

Розігріти сковорідку і відправити витоплюватися сало (знадобиться тільки жир).

03

Порізати дрібно цибулю і додати її до жиру. Обсмажити до прозоро-золотистого кольору.

04

Збити 3 яйця і вилити до цибулі, посолити і поперчити. Приготувати м'яку яєчню.

05

Омлет трохи остудити і викласти його на дошку, дрібно посікти.

06

Потім все змішати і дуже добре відбити.

07

Сформувати котлетки, кожну добре відбити. Збити одне яйце, вмочити в ньому кожен січеник, і потім обкачати в сухарях. Так зробити із усіма котлетами. Обсмажити всі котлетки.

08

Січеники перекласти у форму для запікання і накрити фольгою. Поставити на півгодини в духовку (температура 175°С).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв