
Хліб із кукурудзяного борошна з чилі
Якщо ви є великим шанувальником нетрадиційних видів хліба, то ви зробите правильний вибір, якщо вирішите спекти хліб з кукурудзяного борошна з чилі по-нашому рецепту. Хотілося б окремо відзначити корисність даного хліба. Так як хлібчик печеться з кукурудзяного борошна, то він володіє всіма корисними властивостями, якими володіє кукурудзяне борошно. По-перше, він володіє великою кількістю мікроелементів і вітамінів. По-друге, коли будете споживати такий хліб, то зможете вберегти себе від шлункових розладів, а також хліб відмінно підійде для гіпертонічних хворих, так як кукурудзяне борошно відмінно знижує тиск. По-трете, це дієтичний хліб. Ще неможливо не відзначити, що хліб відрізняється відмінним смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
320 г.
Крупа пшенична
32 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
15 г.
Сода харчова 500г
2 г.
Сіль Єгипет
12 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
224 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
115 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
150 г.
Перець гострий червоний фасований
1 шт.
Перець гострий зелений
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку змішати усі сухі інгредієнти. А саме: кукурудзяне борошно, соду, цукор, розпушувач та сіль. На деякий час відставити цю суміш.
02
Яйця збити з кефіром та маслом, ввести до борошняної суміші та замісити тісто. Кукурудзу відкинути на друшляк. Перці дрібно нарізати, змішати з кукурудзою та додати до тіста.
03
Змастити маслом форму та перекласти в неї тісто. Запікати 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 200°С. Охолодити на решітці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів