Котлети з кабачків і капусти - Image

Котлети з кабачків і капусти

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.

Інгредієнти

Капуста (білокачанна)

1 шт.

Кабачок

1 шт.

Сіль

по вкусу

Цибуля

4 шт.

Олія

для смаження

Борошно

3 ст. л

Манна крупа

3 ст. л

Яйця

3 шт.

Етапи приготування

01

Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.

02

Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.

03

Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.

04

Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Котлети з кабачків і капусти – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua