
Білий борщ
Білий борщ - це прекрасний варіант першої страви на обід. Здавалося б білий борщ повинен варитися якось по-особливому, там повинні використовуватися якісь особливі прийоми і так далі. Але розчаруємо вас - білий борщ готується дуже легко і просто. Всього за тридцять хвилин ви будете мати у себе на столі прекрасну першу страву. Борщ виходить дуже смачним і ароматним. Незважаючи на те, що у страві зовсім немає м'яса, вона виходить дуже наваристою і насиченою, завдяки присутності в ньому смачних сардельок. До речі, з українським борщем білий борщ не має нічого спільного, хоча і називається борщ. У ньому немає ані буряка, ані помідорів, ані шматочка м'яса для наваристого бульйону, проте смак у цієї страви виходить цікавий.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сардельки Greisinger Австрійські 450г
2 шт.
Хрін Novus білий 200г
1 шт.
Морква
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Сардельки відварити разом з морквою. Потім сардельки вийняти і нарізати смужками.
02
Додати хрін, сметану. Далі варити борщ потрібно ще 5 хвилин, потім посолити, поперчити і додати майоран.
03
Подавати борщ, посипавши петрушкою та додати попередньо зварені яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів