
Суп із цукіні з томатною приправою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Цукіні
1 чашка
Цибуля
1 чашка
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1/4 ч.л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2 чашки
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3/4 ст
Етапи приготування
01
Розігріти 1.5 столової ложки оливкової олії в каструлі на середньому вогні. Додати нарізаний кріп, цукіні, цибулю, насіння фенхелю і обсмажувати від 4 до 5 хвилин.
02
Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, доки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Змішати все в блендері до однорідної маси, повернути в каструлю. Приправити за смаком сіллю і перцем.
03
Тим часом, нагріти в сковороді 1/2 столової ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати помідори і обсмажити близько 1-2 хвилин. Зняти з вогню. Додати 1 столову ложку рубаного кропу, додати сіль і перець.
04
Перед подачею на стіл, додати в суп обсмажені помідори.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)