
Картопляні зрази з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг
Гриби Гливи
500 г
Масло вершкове домашнє
30 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Подрібнену цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, сіль, перець і тушкувати до готовності.
02
Картоплю помити, очистити, крупно нарізати і відварити. Коли картопля буде готова, повністю злити рідину. Додати масло і перець, потовкти до консистенції пюре. Дати охолонути, потім додати яйце і просіяне борошно (2 ложки), добре перемішати.
03
Картопляне тісто розділити на коржики, в центр кожного помістити грибну начинку, з'єднати і заліпити краї. Обваляти в решті борошна і смажити на середньому вогні на рослинній олії до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною і прикрасити листям петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)