
Смажений кабачковий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Розмарин, шт
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Бекон охолоджений
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Шавлія в горщику
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
02
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
03
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
04
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.
05
Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.
06
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.
07
Посолити, поперчити. Подавати з беконом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)