
Зелений гаспачо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Батон пшеничний половинка
1 скибочка
Часник
1 зубчик
Петрушка 70г
пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки очистити від шкірки і нарізати середніми шматочками. Одну невелику частину огірка нарізати дрібними кубиками (для прикрашання супу).
02
Зелений солодкий перець очистити від насіння і перегородок і нарізати середніми шматочками. Червоний солодкий перець також очистити і нарізати дрібними кубиками - він буде використовуватися для прикраси.
03
Часник подрібнити.
04
Петрушку покришити.
05
Скибочку хліба підсушити в духовці, а потім розмочити у воді.
06
У чашу блендера покласти огірки (крім тієї частини, що буде використовуватися для прикраси), зелений перець, часник, петрушку і хліб, подрібнити ці інгредієнти в пюре.
07
Потім туди ж влити оливкову олію, вино і 0,5 склянки крижаної води. Посолити, поперчити за смаком і ще раз все збити блендером.
08
Отриману масу прибрати в холодильник на 2 години.
09
Після закінчення цього часу розлити гаспачо по келихах, прикрасити огірком і червоним перцем і негайно подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)