
Заварне тісто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
95 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
75 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
215 мл.
Етапи приготування
01
У каструлю з товстим дном покласти масло і влити 215 мл. води.
02
Довести до кипіння так, щоб до того моменту, коли вода закипить, масло вже повністю розчинилося.
03
Коли рідина закипить, всипати відразу все борошно (попередньо просіяне) і зняти каструлю з вогню.
04
Діючи як можна швидше, добре перемішати тісто дерев'яною ложкою: скоро воно стане густим і буде відставати від країв каструлі. Тісто посолити.
05
Опустити каструлю на одну третину в миску з холодною водою, щоб охолодити суміш.
06
Збити в окремому посуді яйця.
07
Коли суміш охолоне, влити яйця невеликими порціями, не перестаючи збивати. Якщо яйця великі, вам можуть не знадобитися всі - стежте за консистенцією тіста: у готовому вигляді воно має бути еластичним і гладеньким.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)