
Запечений паштет із курячої печінки з бренді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
250 г.
Масло вершкове домашнє
2,5 ст. л.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
за смаком
Часник
0,5 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Перемолоти в блендері курячу печінку. Додати до печінки часник, перець, 30 г. вершкового масла, чебрець, влити бренді. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.
02
Змастити маслом формочку для випікання, викласти печінкову суміш у форму, накрити зверху фольгою, поставити форму в форму більшого розміру з киплячою водою до середини, поставити в духовку на 50 хвилин. Випікати при температурі 150ºС.
03
Витягнути з духовки готовий паштет, остудити, залити зверху розтопленим вершковим маслом. Після, прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)