
Заливне з лосося
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
500 г.
Желатин Добрик 15г
за смаком
Морква
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю із водою на вогонь, посолити, довести до кипіння. Покласти у воду нарізане на невеликі шматки філе риби зі шкірою. Відварити до готовності.
02
Остудити рибу не виймаючи з бульйону, після чого витягнути, зняти шкіру, перекласти філе на тарілку.
03
Відварити моркву окремо. Після, остудити, нарізати не надто тонкою соломкою. Додати моркву до риби.
04
У холодну кип'ячену воду додати желатин, замочити на час. Вмішати желатин в ще теплий бульйон, поставити на вогонь, довести до кипіння. Потім процідити суміш бульйону і желатину.
05
Отриманим желе залити рибу із морквою у формі, прибрати на кілька годин в холодильник до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)