
Закусочний пиріг із бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
250 г.
Сир Бринза 35%
5 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Часник
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кріп 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Кріп подрібнити, часник роздавити. Бринзу розім'яти виделкою. Змішати в мисці бринзу, часник і кріп, поперчити за смаком. Додати в суміш яйце, влити сметану, перемішати.
02
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном. На тісто викласти начинку, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Згорнути в рулет, який розрізати на 8 частин.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, укласти шматочки рулету розрізом вгору.
04
Змішати в мисці жовток, вершки і вершкове масло, збити до однорідної маси. Змастити отриманою заправкою пиріг. Випікати 35 хвилин в розігрітій до температури 170ºС духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)