
Йогуртовий пиріг з гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кардамон Еко 6г
5 г.
Крупа манна фасована
125 г.
Борошно 7 1кг
125 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
200 мл.
Гранат еліт
200 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Змішати манну крупу, кардамон, просіяне борошно, розпушувач і 125 грам пудри. Збити йогурт, яйця і ваніль, потім додати борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.
02
Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин. Сік уварити на половину з пудрою. Змішати сироп із зернами граната і прикрасити пиріг.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)