
Яєчний паштет з корнішонами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир кисломолочний Домашній
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
60 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Огірки корнішони Ніжин солоні
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
7 г.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
7 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.
02
Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.
03
Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)