
Ягідні завитки з рікотою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
4 ст. л.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Суміш ягід та фісташок Misso Фітнес Мікс 60г
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.
02
Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.
04
Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.
05
Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.
06
Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)