
Лісові ягоди в желе з шампанського
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Малина
200 г
Чорниця швидкозаморожена
200 г
Полуниця
200 г
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
600 мл
М'ята 50г
20 г
Цукрова пудра Aro 250г
40 г
Желатин Добрик 15г
10 г
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
200 г
Етапи приготування
01
Очистіть і помийте всі ягоди (великі ягоди краще порізати на дольки), дрібно наріжте м'яту.
02
Змішайте всі ягоди разом із порізаною м'ятою в одній ємності і засипте цукровою пудрою. Залиште ягоди з пудрою маринуватися на 20 хвилин.
03
Замочіть желатин в холодній воді до розм'якшення.
04
На невеликому вогні нагрійте 100 мл шампанського. Желатин потроху додавайте в розігріте шампанське, помішуючи лопаткою, до повного розчинення, після зніміть з плити.
05
Розкладіть ягоди по склянках, в яких будете подавати десерт, і залийте їх шампанським желе, щоб воно покрило ягоди. Поставте все в холодильник на 3-4 години.
06
Подавайте з кулькою морозива і листком м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)