
Теплий шоколадний пудинг зі збитими вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний Maxim's 39г
170 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
60 мл.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім трохи охолодити. У трьох яєць відокремити білки від жовтків.
02
Збити міксером 3 яйця і 3 жовтки з цукром в пишну масу. Обережно додати шоколадну суміш в яєчну. Всипати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 17-20 хвилин. Вершки збити і прикрасити ними суфле.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)