
Вишневий торт "Солодкість літа"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вишня сушена
300 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Борошно 7 1кг
150 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 г
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
100 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яйця збити ыз 150 г. цукру протягом 5-7 хвилин.
03
Просіяти туди ж борошно, добре перемішати (тісто не повинне бути густим).
04
Роз'ємну форму змазати вершковим маслом, заповнити тістом і випікати корж в розігрітій духовці приблизно 20-25 хвилин.
05
Тим часом з вишень видалити кісточки (якщо ви використовуєте свіжу вишню) і посипати 3 ст.л. цукру.
06
Готовий корж дістати з духовки і просочити соком, що виділився з вишні, не дістаючи з форми.
07
Потім на корж викласти вишню (кілька ягід можна залишити для прикраси).
08
Для крему - вершки (їх потрібно попередньо трохи охолодити) збити з рештою цукру. Додати маскарпоне, перемішати. Отриманий крем викласти зверху на вишню.
09
На терці натерти шоколад. Отриманою стружкою посипати торт, прикрасити його ягодами і поставити в холодильник на 3-4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)