
Віденський вишневий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Вишні упаковка 500г
400 г
Цукрова пудра Aro 250г
10 г
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця.
02
Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності.
03
З вишні видалити кісточки. Звернути увагу, щоб ягоди були не надто великі тому, що велика вишня при випіканні дасть багато соку, і пиріг вийде злегка не пропечений в середині.
04
Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню.
05
У розігрітій до 180°С духовці випікати близько 30-35 хв., перевіривши на готовність дерев'яною паличкою або зубочисткою (вона повинна виходити сухою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)