
Шинка з яблуками і гірчицею
Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв, у тому числі і запропонованої нами. Шинка по-голлівудськи з яблуками і гірчицею - страва, яка може сподобатися своїм смаком, ситністю, доступністю інгредієнтів. Шинку на першому етапі готування запікають до золотистої скоринки (приблизно по 15 хвилин на кожні 450 г. ваги шматка шинки), а порізану на шматки і политу приготованим соусом із сушених яблук, сидру, оцту і гірчиці, шинку ставлять у духовку приблизно на 20-25 хвилин, поки шинка не розігріється і соус не почне кипіти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
600 г.
Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л
300 мл.
Яблука Триполка різані сушені 200г
60 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2,5 ст. л.
Оцет яблучний Borges 250мл
3 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°C. Викласти на деко шинку, запікати протягом 20 хвилин.
02
Додати в каструлю яблука, влити сидр, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 8 хвилин.
03
У мисці змішати оцет, гірчицю і цукор, перемішати, додати суміш до сидру в каструлю. Варити соус протягом 6 хвилин.
04
Духовку розігріти до 190°C. Розрізати шинку на 4 шматки, викласти в скляну форму, залити соусом. Поставити в духовку на 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)