Вермішелева запіканка - Image

Вермішелева запіканка

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
80.90 139.00

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

150 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

300 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

75 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

75-100 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

1 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г

50 г.

Етапи приготування

01

Вермішель відварити і остудити.

02

Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.

03

Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.

04

Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

05

За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти