
Овочеві шашлики на грилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік яблучний Наш Сік 200мл
3 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
3 ст. л.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
2 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст. л.
Маринад Avokado рідкий медово-пивний 80мл
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1/4 ч. л.
Печериці Королівські свіжі
12 шт.
Перець червоний
1 шт.
Етапи приготування
01
Картоплю відварити на пару до м'якого стану, але не переварювати.
02
У великому пластиковому пакеті із застібкою змішати яблучний сік, оцет, базилік, гірчицю, мед, соєвий соус, олію, часник і чорний мелений перець. Викласти в пакет із заправкою гриби, червоний перець, цукіні і варену картоплю. Пакет закрити і добре струсити, покласти в холодильник на 2 години.
03
Решітку гриля змастити олією, а гриль включити для попереднього розігріву до середньої температури. Дістати овочі з маринаду і накладати по черзі на 4 металеві або дерев'яні палички. Викласти шашлики на промаслену решітку.
04
Закрити решітку гриля і готувати шашлики 10-15 хвилин, періодично перевертаючи шашлики і змащуючи маринадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)