
Сирні мафіни "Ніжне серце"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г.
Борошно 7 1кг
130 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2,5 ч. л.
Сир кисломолочний Домашній
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
1,5 ч. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для крему патісьєр в одному яйці відокремити жовток (білок не знадобиться) і розтерти з крохмалем і 5 ч. л. цукру.
02
Молоко закип'ятити з 5 ч. л. цукру і ванільним цукром, дати трохи охолонути.
03
Частину молока влити до розтертого жовтка і добре перемішати.
04
Молоко, що залишилося поставити на водяну баню, знову підігріти і тонкою цівкою влити в нього яєчну суміш. Варити при постійному помішуванні поки не згусне, потім прибрати з вогню і добре остудити.
05
Духовку розігріти до 180°C.
06
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення.
07
Яйце, яке залишилося розділити на білок і жовток. Білок збити в густу піну з дрібкою солі і покласти в холодильник.
08
Розм'якшене вершкове масло збити з сиром, цукром, що залишився і жовтком. У цю суміш просіяти борошно і розпушувач, перемішати.
09
Потім в тісто порціями додати збитий білок і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку.
10
У формочки для мафінів викласти трохи тіста, зверху покласти частину крему патісьєр і зверху знову закрити його тістом так, щоб заповнити формочки до кінця.
11
На тісто зверху викласти ягоди.
12
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 20 хвилин. Перед подачею дуже добре остудити - ці мафіни смачніші, коли холодні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)