
Сирне печиво із бізе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
5,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Горіхи Мигдаль 150г
2,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків, прибрати білки в холодильник.
02
Борошно (0,7 ст.) розтерти з маслом кімнатної температури. Додати в суміш сир, жовтки, соду. Додати ще борошна, стільки, щоб тісто вийшло пластичним і не липло до рук. Тісто обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на півгодини.
03
Збити білки до стану стійкої піни, додати до них цукор, всипати подрібнені горіхи, перемішати.
04
Тісто розділити на 2 частини, кожну розкачати в прямокутний пласт товщиною 1-3 мм. Кожен пласт намазати зверху шаром бізе, загорнути в рулет.
05
Рулет розрізати на часточки (чим ширше часточка, тим м'якше вийде печиво). Викласти печиво на змащене деко.
06
Розігріти духовку до 160-170°C, випікати протягом 30-ти хвилин, до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)