
Сирний пудинг зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
2 ст. л.
Шпинат пучок 100г
250 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
25 г.
Сухарі панірувальні
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У миску розтерти сир через сито, додати до нього попередньо розтоплене вершкове масло, жовтки і сіль, всипати манну крупу, ретельно вибити дерев'яною лопаткою до однорідної маси.
02
Перебрати шпинат, видалити всі старі листя і стебла, промити 2-3 рази у свіжій воді, підсушити на паперовому рушнику. Подрібнити і додати до сирної маси.
03
Змішати сирну масу з попередньо збитими до стану піни білками. Сковороду змастити маслом, присипати панірувальними сухарями, викласти сирну масу в сковороду, змастити зверху сметаною, присипати тертим сиром, скропити олією, поставити в духовку на 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)