
Сирна запіканка з млинцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2,5 ст. л.
Сир кисломолочний Домашній
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл.
Вода газована Nabeghlavi мінеральна 1л
70 мл.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно. Збити 2 яйця, додати 0,5 ст. л. цукру, сіль, налити молоко. При бажанні половину молока замінити газованою водою.
02
Молочну суміш влити в борошно, перемішати, розтопити 0,5 ст. л. вершкового масла, влити в тісто. Залишити тісто на 2 години при кімнатній температурі.
03
Змішати в мисці сир і 2 ст. л. цукру, при необхідності додати вершки. Перемішати.
04
Обсмажити на розігрітій сковороді на рослинній олії млинці. Змастити кожен млинець сирною масою, згорнути в рулети. Обрізати краї рулетів, викласти у змащену маслом форму. Рулети нарізати на 3 частини, викласти вертикально шматочки рулетів у форму.
05
Два жовтки змішати з вершками, всипати 1 ст. л. цукру. Ванільний стручок розрізати вздовж на дві частини, витягнути насіння, додати їх в суміш. Перемішати.
06
Залити вершковою сумішшю млинці у формі, поставити в духовку, розігріту до 180°C, на 20 хвилин. Скоринка повинна зарум'янитись.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)