
Шашлик із індички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
500 г.
Спеція Перець духмяний мелений
0.5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Нарізати філе індички шматками приблизно 3х3 см.
02
Змішати в мисці лимонний сік, оливкову олію, перець і шафран. Покласти індичку в маринад і перемішати таким чином, щоб він повністю покрив м'ясо. Накрити плівкою або кришкою, поставити в холодильник на 2 год.
03
Вимочити дерев'яні шпажки в холодній воді, 1-2 год. Потім нанизати на шпажки шматки індички так, щоб вони прилягали один до одного не дуже щільно.
04
Розпалити вугілля на мангалі - потрібно, щоб воно прогоріло і покрилося білим попелом. Покласти на решітку шпажки з індичкою і смажити, повертаючи, 12-15 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)