
Тропічне морозиво з йогурту
Тропічне морозиво з йогурту в виснажливу літню спеку – це саме те, що Вам потрібно. Смачне, холодне, що тане в роті. Щасливі спогади з дитинства... Однак, Ви не наважуєтеся на процес приготування морозива вдома? Насправді це дуже просто. А результат Вас приємно здивує. Краще всього використовувати натуральний йогурт. Ставити остигати майбутнє морозиво можна в креманках або в формах. В останньому випадку необхідно відправити суміш в морозильну камеру на чотири години, попередньо всунувши палички у форми. Щоб морозиво легше було звільнити з форми, потримайте її в гарячій воді пару секунд.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
70 мл.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Лайм
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
210 мл.
Етапи приготування
01
Вичавити сік з лайма. Зняти цедру лимона.
02
Змішати в чаші блендера йогурт, апельсиновий сік, нарізані банани, цедру лимона, 1 ст. л. соку лайма. Подрібнити до однорідної маси.
03
Перелити суміш у креманки, поставити в холодильник на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)