
Трикутнички з капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
10 г.
Сіль Єгипет
0,25 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 ст.
Капуста молода білокачанна шинкована
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Етапи приготування
01
У мисці розвести дріжджі в теплій воді. Додати сіль, цукор і 2 яйця. Всипати борошно. Замісити тісто, додати рослинну олію, прибрати тісто в тепле місце.
02
Нашаткувати капусту, викласти в каструлю, поставити на вогонь, варити 15-20 хвилин.
03
У сковороду викласти нарізану цибулю півкільцями, вбити 2 яйця. Капусту остудити, додати в сковороду до цибулі і яйєць, посолити за смаком, обсмажити до готовності.
04
Тісто розділити на кілька рівних частин, скачати їх у кульки. Через 2 хвилини розкачати в коржі. У центр кожного коржика викласти начинку, згорнути три краї коржа під кутом 45°, щоб вийшов трикутник. Викласти готові трикутнички на деко, змащене маслом, швом донизу. Дати настоятися 10-15 хвилин, потім відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230-240°C. Готові трикутнички змастити олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)