
Трикутнички з капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
10 г.
Сіль Єгипет
0,25 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 ст.
Капуста молода білокачанна шинкована
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Етапи приготування
01
У мисці розвести дріжджі в теплій воді. Додати сіль, цукор і 2 яйця. Всипати борошно. Замісити тісто, додати рослинну олію, прибрати тісто в тепле місце.
02
Нашаткувати капусту, викласти в каструлю, поставити на вогонь, варити 15-20 хвилин.
03
У сковороду викласти нарізану цибулю півкільцями, вбити 2 яйця. Капусту остудити, додати в сковороду до цибулі і яйєць, посолити за смаком, обсмажити до готовності.
04
Тісто розділити на кілька рівних частин, скачати їх у кульки. Через 2 хвилини розкачати в коржі. У центр кожного коржика викласти начинку, згорнути три краї коржа під кутом 45°, щоб вийшов трикутник. Викласти готові трикутнички на деко, змащене маслом, швом донизу. Дати настоятися 10-15 хвилин, потім відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230-240°C. Готові трикутнички змастити олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)