
Тріска під маринадом в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Лимон
0,5 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Морква
2 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
3 шт.
Тріска
600 г.
Лист лавровий
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Помідор
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе тріски посипати сіллю і приправами для риби, залишити просочуватися.
02
Посмажити в невеликій кількості соняшникової олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
03
Обшпарити окропом надрізаний хрест-навхрест помідор і через кілька хвилин очистити його від шкірки.
04
До розм'якшеної моркви і цибулі додати нарізані дрібно помідор і лимон, додати мед, влити вино, посолити і поперчити за смаком, тушкувати 5-7 хвилин. Остудити.
05
У чашу мультиварки налити воду, додати в неї сіль, перець чорний горошком і запашний перець, лавровий лист. Зверху встановити чашу для варіння на пару і покласти на неї рибу.
06
Готувати на програмі «Варка на пару» з встановленим часом 10 хвилин. Готову рибу остудити.
07
У глибоку тарілку покласти половину маринаду разом з рідиною.
08
На овочі укласти шматочки риби.
09
Покрити рибу овочами, які залишились, вилити зверху маринадну рідину. Поставити тарілку, накривши плівкою, в холодильник на 2 години або більше.
10
Подавати страву в якості закуски.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)