
Тонкий гранатовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Гранат еліт
120 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
100 мл.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Лайм
50 г.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.
02
Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.
03
Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)