
Помідори з картопляним салатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
80 г.
Картопля фасована
200 г.
Горошок зелений Верес 210г
300 г.
Морква
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З помідорів зрізати «шапки», видалити м'якоть чайною ложкою. Трохи посолити і покласти мінімум на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. З горошку злити рідину.
02
Картоплю і моркву помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити овочі, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до овочів майонез, обережно перемішати. Залишити салат на 20 хвилин.
03
Наповнити салатом помідори, залишити на 30 хвилин. Листя салату помити і просушити. Викласти фаршировані помідори на листя салату і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)