
Томатний соус до шашлику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Зелень мікс 100г
по 3-4 гілочки
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Базилік Localista фіолетовий
2 гілочки
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Часник
3 зубці
Сіль Єгипет
за смаком
Сік Наш сік томатний 950мл
1 л.
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Етапи приготування
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час треба спробувати на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити площиною ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій.
04
Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
05
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
06
Подавати соус порційно, в піалах. У соус можна занурювати шматочки смаженого м'яса або навіть просто запивати ним м'ясо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)