 (1).png)
Тірамісу простий рецепт
1
Тирамісу - це ніжний італійський десерт, відомий своїм шаруватим поєднанням крему з маскарпоне, кави та бісквітів савоярді. Його назва походить від італійського "tirami su", що означає "підніми мене вгору". Цей десерт став улюбленцем багатьох українців завдяки своїй легкій текстурі та багатому смаку.
Варіації
-Існує кілька різновидів тирамісу, включаючи шоколадний, полуничний та even цитрусовий. Кожен із цих варіантів має свою особливість, але всі вони є варіаціями класичного рецепту.
Секрети ніжності та смаку
-Щоб досягти ідеальної ніжності тирамісу, використовуйте якісний сир маскарпоне та свіжозварену каву. -Додавання невеликої кількості лікеру-амаретто надасть десертові глибокого аромату.
Поради щодо інгредієнтів
-Вибирайте свіжі яйця та високоякісну каву. Замініть савоярді на бісквіти з магоніту, щоб додати страві незвичайного смаку.
Дрібні кулінарні нюанси
-При змазуванні савоярді кавою, не перенасичуйте їх, щоб вони не розм'якли надто сильно і зберегли свою структуру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Свіжак С0 10шт
4 шт
Сир Auchan Маскарпоне м'який 36% 500г
500 г
Печиво Aro Савоярді бісквітне 400г
200 г
Кава мелена Ferarra Crema Irlandese 250г
150 мл
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
100 г
Какао-порошок Мрія Classic 100г
Для прикраси
Етапи приготування
01
Приготування крему - Змішати жовтки з цукром, поступово ввести маскарпоне. ⏱ 10 хв. Орієнтир: гладка консистенція.
02
Занурення савоярді - Коротко занурити кожен бісквіт у каві. ⏱ 5 хв.
03
Шарування - На дно посудини викласти шар савоярді, зверху - крем. Повторити шари. ⏱ 5 хв.
04
Охолодження - Дати десерту настоятися в холодильнику. ⏱ 3–4 години.
05
Порада: Перед подачею посипте тирамісу какао-порошком для додаткового аромату та привабливого вигляду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)