
Кільцевий пиріг з подвійною начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
30 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
200 г.
Пиво Meteor Blanche 0,33л
150 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Етапи приготування
01
Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.
02
Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.
03
Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.
04
Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.
05
Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)