
Пиріг із чорницею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
130 г.
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Мигдаль
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г.
Чорниця швидкозаморожена
200 г.
Етапи приготування
01
На стіл просіяти борошно, додати мелений в блендері мигдаль, кисломолочний сир, дрібку солі і нарізане кубиками масло. Масло і сир повинні бути дуже холодними. Масло перед використанням можна покласти на 10 хв. в морозильну камеру. Все швидко посікти ножем до стану крупних крихт.
02
В отриманій суміші зробити заглиблення, розбити туди яйце і швидко замісити однорідне, дуже ніжне тісто. Якщо тісто буде виходити занадто рідке – додати трохи борошна.
03
На присипаному борошном столі розкачати тісто і з допомогою качалки (тісто намотати на качалку) викласти у форму, сформувати бортики. В тісті зробити проколи виделкою і покласти форму з тістом в морозильну камеру на 20-30 хв. Все потрібно робити дуже швидко, щоб частинки масла не встигли повністю розтанути.
04
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину викласти сметану, додати цукор, 4 жовтки і ванільний цукор. Все добре перемішати виделкою чи вінчиком, але не збивати. Потім крем вилити на охолоджене тісто.
05
Рівномірно викласти чорницю. Випікати пиріг у заздалегідь розігрітій до 180°С духовці на середньому ярусі, поки не загусне крем (приблизно 1 год).
06
Спечений пиріг охолодити і подавати до столу. Пиріг з чорницею готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)