
Тайські рибні котлети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
450 г
Борошно рисове Sacramento 900г
45 г
Коріандр Еко мелений 20г
10 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Карі Carmencita 40г
7 г
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
100 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, відділити від кісток, перекрутити в м'ясорубці або блендері до стану фаршу. Додати просіяне борошно, яйце і карі. Пропустити ще раз через м'ясорубку або в блендері.
02
Цибулю і квасолю помити і дрібно нарізати, додати до риби. Добре все перемішати, додати сіль і сформувати котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити до золотистого кольору з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)