
Теплий салат із кольоровою капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Шпинат пучок 100г
50 г.
Родзинки
1 жменя
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Оцет Анрі винний 6% 0,85л
3 ст. л.
Цукерки Roshen Mont Blanc з подрібненим мигдалем
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.
03
Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.
04
Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.
05
Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)