
Тарталетки з чорницями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Сіль Єгипет
3 г
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
30 г
Чорниця швидкозаморожена
300 г
Етапи приготування
01
З борошна, масла, 100 г цукру, яйця і дрібки солі вимісити тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Застелити тістом 8 змащених маслом формочок діаметром 10 см. Наколоти тісто виделкою, зверху покласти папір для випікання і насипати квасолю.
03
Випікати тарталетки в духовці 15 хвилин при температурі 180°. Перекласти їх на тарілку і змастити всередині розтопленим шоколадом.
04
Молоко закип'ятити в каструлі з ванільним цукром. Зняти з вогню.
05
Жовтки розтерти до білого з 100 г цукру і крохмалем.
06
Тепле молоко тонкою цівкою влити в яєчний крем, помішуючи. Перелити крем в каструлю і на слабкому вогні збити до загусання.
07
Чорницю вимити. 2/3 підмішати до крему і викласти в тарталетки. Прикрасити рештою ягід (за бажанням посипати цукровою пудрою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)