
Тако зі свининою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
20 г.
Свинина котлетна натуральна
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Кінза 70г
20 г.
Лайм
1 шт.
Перець Чилі
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
250 г.
Авокадо 500г
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.
02
Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.
03
Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.
04
Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.
05
Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.
06
Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)