
Сирний пиріг по-осетинські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
700 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1/2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Бринза Кілія Балканська 45%
350 г.
Етапи приготування
01
Змішати дріжджі, сіль, цукор і трохи розчиненого в теплій воді борошна. Поставити опару в тепле місце на 10 хвилин.
02
Перемішати розім'яту виделкою бринзу і бурякове листя, не приминаючи їх, щоб не витік сік. Розділити начинку на 3 частини.
03
В опару, що пыдыйшла, додати просіяне борошно і воду. Гарненько вимісити тісто, потихеньку додаючи соняшникову олію. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1 годину. Коли тісто підниметься, вимісити ще раз і в тепле місце на 20 хвилин.
04
Тісто розділити на 3 частини. Кожну розкачати в невеликий коржик. У середину викласти начинку, трохи прим'яти і зібрати тісто навколо. Коржик перевернути і розім'яти руками вже в більш тонкий круглий корж.
05
Пиріг викласти на розігріте деко. Розрівняти і зробити в центрі дірочку, щоб з пирога виходило повітря.
06
Випікати в заздалегідь розігрітій до 200°C духовці 30 хвилин. Готовий пиріг зверху рясно змастити вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)