
Суп із лососем на кокосовому молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
100 г.
Кінза 70г
2 ч. л.
Лосось шматок охолоджений
350 г.
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
8 ст. л.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
9 ст. л.
Імбир
за смаком
Перець чилі червоний
0,5 шт.
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Чилі очистити від насіння, промити під холодною водою, змішати з тертим імбиром і подрібненим часником.
02
Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
03
Додати в каструлю суміш часнику, перцю і імбиру. Додати карі, тушкувати протягом 2-3 хвилин.
04
Додати в каструлю кокосове молоко, влити бульйон. Довести до кипіння.
05
Рибу нарізати кубиками, додати в суп, довести до кипіння. Варити протягом 5-7 хвилин. Приправити сіллю і кінзою.
06
Локшину залишити в окропі на 2 хвилини. При подачі розкласти локшину в тарілки, залити супом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)