
Суп з баранини з селерою і цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Цибуля порей
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Селера стебло
400 г.
Морква
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.
02
Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.
03
Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.
04
Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)