
Солодкі картопляні пироги з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Масло вершкове домашнє
300 г.
Картопля фасована
400 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре, додавши трохи масла. Борошно просіяти в миску.
02
У борошно додати 200 грам вершкового охолодженого масла і пюре. Посолити і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, загорнути харчовою плівкою і поставити на 45-60 хвилин у холодильник.
03
Яблука помити, видалити серцевину і нарізати скибочками або кубиками. Розігріти сковороду, розтопити вершкове масло і тушкувати яблука. Додати цукрову пудру і готувати протягом 10 хвилин. Духовку розігріти до 230°C.
04
Тісто дістати, розкачати в пласт близько 0,5 см завтовшки і розрізати на квадрати. У середину кожного шматочка тіста покласти трохи начинки і зліпити пиріжок. Викласти пиріжки на деко, змастити розтопленим маслом і поставити в духовку. Випікати пиріжки близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)