
Свинина в листковому тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г
Паштет печінковий Tulip 125г
300 г
Абрикос Metro Chef у сиропі 720мл
4 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.л.
Кунжут
2 ст.л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.
02
Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.
03
Змастити тісто печінковим паштетом.
04
Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.
05
Зверху викласти підсмажене м'ясо.
06
Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.
07
Духовку разігріти до 180°C.
08
Покласти рулет на деко швом вниз.
09
Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.
10
Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)